Alferink
Link: 791

Alferink in de Industriebouw

De nieuwste editie van Industriebouw is uitgekomen met weer een keur aan projecten uit de utiliteitsbouw. In deze editie is een special over het Brouwersnös Groenlo opgenomen waar wij als installateur alle E en W installaties mochten verzorgen en uiteraard trots op zijn.
Dit project kunt u ook vinden op onze website (https://www.alferink.nl/projecten/bedrijfshuisvesting.aspx).
Klikt u op de foto dan komt u vanzelf bij het artikel van Industriebouw uit!

Link: 779

In de media

Het magazine "Bouwen in het Oosten" heeft deze editie een special over het nieuwe bezoekerscentrum van Nationaal Park de Hoge Veluwe met daarin een mooie column geheel gewijd aan onze bijdrage voor dit bijzondere project. Als u op de foto klikt wordt u vanzelf doorgelinkt naar het artikel!

Afbeelding: ESF

ESF bijdrage

Alferink Installatietechniek ziet het belang in van de continue ontwikkeling van medewerkers en wij zijn trots dat we met een bijdrage vanuit het ESF Europees Sociaal Fonds kunnen werken aan de ontwikkeling van onze medewerkers om duurzame inzetbaarheid te stimuleren.  

 

  • Nieuwe huisstijl 29 november 2016

    Met gepaste trots presenteren wij u onze nieuwe huisstijl. De crisis laten wij achter ons en vol vertrouwen gaan wij de toekomst tegemoet met een nieuwe uitstraling. Strak, fris en modern treden wij u als klant tegemoet, een no-nonsense uitstraling die perfect past bij ons b...

    Lees meer