Alferink
Link: https://www.instagram.com/alferink_installatietechniek/

Instagram

Klik op het instagram logo en volg Alferink Installatietechniek als je op de hoogte wil blijven van ons nieuws!

Link: https://www.facebook.com/Alferinkinstallatietechniek

Facebook

Klik op het Facebook logo en volg Alferink Installatietechniek, altijd direct op de hoogte van het laatse nieuws!

Link: https://www.linkedin.com/company/alferink-installatietechniek/posts/?feedView=all&viewAsMember=true

LinkedIn

Ook op LinkedIn zijn wij uiteraard te volgen, ook hiervoor geldt met een klik op de afbeelding komt u vanzelf bij ons account uit.

Link: 2270

In de media

In Installatie XL (een uitgave van Installatie Journaal & Gawalo) verscheen een artikel over de technische installaties van het Museum Arnhem met daarin onze collega Arthur Peppinck aan het woord!

Link: 2039

In de media

"Bouwen in het Oosten" is weer uit en wéér wordt er een bouw van ons uitgelicht, hoe gaaf! Klik op de foto hiernaast om het artikel te lezen, het is de moeite waard om ins en outs van dit project te beleven middels dit artikel!

Link: 2034

In de media

In de eerste editie van "Bouwen in Gelderland" wordt meteen het Museum Arnhem uitgelicht. Onze technisch manager Arthur Peppinck werpt zijn licht op deze prachtige maar complexe bouw. Klik op de afbeelding en u kunt het hele artikel lezen! 

Link: 985

In de media

Alferink opnieuw in Het magazine "Bouwen in het Oosten". In deze editie wordt onze bouw Campus het Rijks in Nijmegen uitgelicht. Door onze directeur Laurens Grashof wordt deze "mooie opdracht in spannende tijden" in het artikel toegelicht. Als u op het plaatje klikt komt het artikel naar voren en kunt u alles over de vorderingen van dit project lezen.

Link: 955

In de media

Alferink staat weer met een bouw in Het magazine "Bouwen in het Oosten". Deze keer een special over de herinrichting St. Clara en het Gravenhuis in Denekamp. De zusters van Denekamp krijgen een geheel gerenoveerd onderkomen. Als u op de foto klikt komt u bij het artikel uit waar u alles kunt lezen over deze renovatie!

Link: 791

Alferink in de Industriebouw

De nieuwste editie van Industriebouw is uitgekomen met weer een keur aan projecten uit de utiliteitsbouw. In deze editie is een special over het Brouwersnös Groenlo opgenomen waar wij als installateur alle E en W installaties mochten verzorgen en uiteraard trots op zijn.
Dit project kunt u ook vinden op onze website (https://www.alferink.nl/projecten/bedrijfshuisvesting.aspx).
Klikt u op de foto dan komt u vanzelf bij het artikel van Industriebouw uit!

Link: 779

In de media

Het magazine "Bouwen in het Oosten" heeft deze editie een special over het nieuwe bezoekerscentrum van Nationaal Park de Hoge Veluwe met daarin een mooie column geheel gewijd aan onze bijdrage voor dit bijzondere project. Als u op de foto klikt wordt u vanzelf doorgelinkt naar het artikel!

Afbeelding: ESF

ESF bijdrage

Alferink Installatietechniek ziet het belang in van de continue ontwikkeling van medewerkers en wij zijn trots dat we met een bijdrage vanuit het ESF Europees Sociaal Fonds kunnen werken aan de ontwikkeling van onze medewerkers om duurzame inzetbaarheid te stimuleren.