banner28

Werken bij Alferink

VACATURES

Wij zijn doorlopend op zoek naar medewerkers die zich profileren door technisch vakmanschap te combineren met nuchterheid en loyaliteit. Medewerkers die zich thuis voelen in een organisatie waar samenwerken voorop staat en initiatief wordt gewaardeerd.

Alferink is een familiebedrijf en actief in alle disciplines van de installatietechniek. De onderstaande functies zien wij graag ingevuld:

LEIDINGGEVEND MONTEUR W

Verantwoordelijk voor de dagelijkse voortgang op onze projecten.

Deze functie past bij je als het vak inhoudelijk geen geheimen meer heeft. Je graag van begin tot einde betrokken wil zijn bij onze projecten en aanspreekpunt wil zijn tijdens de uitvoering.

Laat je reactie achter middels deze link: P&O@alferink.nl.

(aankomend) PROJECTLEIDER W / (aankomend) PROJECTLEIDER E

“de toekomst begint vandaag “

Wil jij je doorontwikkelen in het projectleiderschap en samen met ons op avontuur?

Maar ook als je toe bent aan een tweede stap in je carrière, reageer dan middels onderstaande button en laat je cv en je motivatie achter. Indien je vrijblijvend of oriënterend graag eens wil spreken over de mogelijkheden, laat het dan vooral weten.

Mail naar P&O@alferink.nl

OPEN SOLLICITATIE

Ook wanneer er geen concrete vacatures zijn kun je jezelf aanmelden bij Alferink. Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde toppers die ons team kunnen versterken in diverse functies.
Interesse? Mail naar P&O@alferink.nl

STAGEPLAATSEN

Binnen Alferink zijn voortdurend stageplaatsen beschikbaar. Ben je op zoek naar een stageplaats meld je aan, mail maar P&O@alferink.nl met onderstaande gegevens:

  • Naam, geb.datum en contactgegevens
  • Wat is je huidige opleiding?
  • Welke stageplaats zoek je?
  • Je motivatie om je stage bij Alferink te willen doorlopen?