banner83
Afbeelding: WerkenbijAlferink1

Gewoon doen!

Werken bij Alferink kent vele mogelijkheden. We zijn doorlopend op zoek naar medewerkers die zich profileren door technisch vakmanschap te combineren met nuchterheid en loyaliteit. Medewerkers die beschikken over enthousiasme, creativiteit en die zich thuis voelen in organisatie waar samenwerken voorop staat en initiatief wordt gewaardeerd.

Afbeelding: WerkenbijAlferink5

Ruimte voor Talent

In ons keuzemenu kun je onze actuele vacatures bekijken. Indien er nu geen geschikte functie vacant is willen we graag met jou in gesprek over wat jij wil bijdragen aan ons bedrijf. Wil je meer ruimte in je functie? Heb je ideeën over de wijze waarop jij kan bijdragen aan ons continue verbeterproces? Wij staan open voor jouw ideeën.

Afbeelding: WerkenbijAlferink2

Iedere dag leren

Samen met ambitieuze medewerkers kijken we naar de volgende stap en wat er voor nodig is om deze te bereiken. Trainen en opleiden doen we op maat en gericht op de toekomst. Daarnaast bieden we middels het Alferink Leerbedrijf proactief cursussen, kennissessies en trainingen aan met als doel; kennis structureel verbreden en iedere dag leren!

Afbeelding: WerkenbijAlferink6

Stage | Afstuderen

Onze branche is volop in ontwikkeling en daarmee hebben we, als bedrijf, veel uitdagingen voor studenten. Wij begeleiden  MBO, HBO- en WO-studenten met veel enthousiasme tijdens een stage, afstudeeropdracht of in een startersfunctie.

Afbeelding: WerkenbijAlferink3

Kijkje nemen?

Om te beoordelen of  jij bij Alferink past,  is er de mogelijkheid om een dag mee te lopen met één van onze betrouwbare en nuchtere vakmensen.