banner123-2

Ben jij er ook zo één?

Zie jij ook altijd andere dingen dan de medemens? Valt jou ook op als klimaatbeheersing niet goed is of de verlichting niet goed is qua kleur? En pas jij ook altijd de Lego-bouwwerken van je dochter aan? Dan hoor je bij ons!
Wij zijn namelijk (doorlopend) op zoek naar collega’s. Als je beschikt over enthousiasme, een beetje creativiteit en een (technisch) vakman bent. Dan hoor je bij ons!

Ben jij er ook zo één? Zie jij ook altijd iets wat anderen niet zien? Zeker als het 'onvoldoende' is? Dan hoor je bij ons!

Ben jij er ook zo één? Heb jij altijd oog voor de laatste "trends"? Hou jij technische ontwikkelingen ook in de gaten? Dan hoor je bij ons!

 

Gewoon doen!

Werken bij Alferink kent vele mogelijkheden. We zijn doorlopend op zoek naar medewerkers die zich profileren door technisch vakmanschap te combineren met nuchterheid en loyaliteit. Medewerkers die beschikken over enthousiasme, creativiteit en die zich thuis voelen in organisatie waar samenwerken voorop staat en initiatief wordt gewaardeerd.

Afbeelding: WerkenbijAlferink1

Ruimte voor Talent

In ons keuzemenu kun je onze actuele vacatures bekijken. Indien er nu geen geschikte functie vacant is willen we graag met jou in gesprek over wat jij wil bijdragen aan ons bedrijf. Wil je meer ruimte in je functie? Heb je ideeën over de wijze waarop jij kan bijdragen aan ons continue verbeterproces? Wij staan open voor jouw ideeën.

Afbeelding: WerkenbijAlferink5

Iedere dag leren

Samen met ambitieuze medewerkers kijken we naar de volgende stap en wat er voor nodig is om deze te bereiken. Trainen en opleiden doen we op maat en gericht op de toekomst. Daarnaast bieden we middels het Alferink Leerbedrijf proactief cursussen, kennissessies en trainingen aan met als doel; kennis structureel verbreden en iedere dag leren!

Afbeelding: WerkenbijAlferink2

Stage | Afstuderen

Onze branche is volop in ontwikkeling en daarmee hebben we, als bedrijf, veel uitdagingen voor studenten. Wij begeleiden  MBO, HBO- en WO-studenten met veel enthousiasme tijdens een stage, afstudeeropdracht of in een startersfunctie.

Afbeelding: WerkenbijAlferink6

Kijkje nemen?

Om te beoordelen of  jij bij Alferink past,  is er de mogelijkheid om een dag mee te lopen met één van onze betrouwbare en nuchtere vakmensen.

Afbeelding: WerkenbijAlferink3