banner43

Bedrijfskundige

Bedrijfskundig specialist (40 uur)

Ben jij er ook zo een?
Die helemaal wild wordt van interne processen?
Die alleen maar droomt over managementsystemen en ICT-oplossingen?
Dan hoor je bij ons!

Waarom deze functie?

Binnen Alferink Installatietechniek hebben we een flink aantal uitdagingen, veel in projecten, maar ook veel intern. Zo zijn er een aantal (nieuwe) wet- en regelgevingen waaraan we voldoen en welke gemonitord moeten worden. Ook gaan we voor kwaliteit bij onze projectteams, waarbij jij meekijkt en optimaliseert. Uiteraard lopen er verschillende interne processen, al dan niet middels managementsystemen, en zijn er genoeg ICT-uitdagingen. Om dit allemaal te managen, te regisseren en te coördineren, zoeken wij jou!

Waarom hoor je bij ons?

Omdat jij een energieke nieuwe collega bent met een scherpe blik op optimalisatie en beheer van werkprocessen. Jij wil een afwisselende, uitdagende en zelfstandige functie binnen een stabiele en groeiende organisatie. Ook vind je het prettig binnen een familiebedrijf met informele sfeer en echte vakmensen. Nuchterheid kent geen tijd en als laatste krijg jij bij ons alle vrijheid om te werken aan jouw persoonlijke en professionele doelen en ambitie.

Welke werkzaamheden liggen voor je klaar?

Je brengt samen met ons in kaart welke toekomstige ontwikkelen bij ons passen en adviseert ons over verschillende mogelijkheden. Daarnaast:
- bewaak je administratieve processen rondom projecten;
- ben je beheerder en doorontwikkelaar van kwaliteitssysteem om de bedrijfsvoering te kunnen monitoren;
- neem je deel aan projecten en bijbehorende besprekingen op het vlak van bedrijfsvoering project- en procesinrichting;
- ben je vooral onze specialist en breng je gepast en ongepast jouw kennis en adviezen in.

Wat krijg je van ons?

Vanzelfsprekend krijg je bij ons passende arbeidsvoorwaarden. Daarnaast zul je merken dat je snel wordt opgenomen in het team en dat het niet alleen werken is, maar ook genoeg ruimte voor plezier. Barbecues, vakantieborrels, stamppotbuffeten en noem maar op. Ook doen we een bijdrage in de kosten voor jouw sportclub, omdat we dat belangrijk vinden. Mocht je zelf mooie toevoegingen hebben, want je bent desnoods de specialist, dan horen we die graag!

Hoor jij echt bij ons?

Dat willen we wel eens zien! Laten we dan maar eens van gedachten wisselen en kennismaken. Stuur je ons een berichtje op P&O@alferink.nl of app of chat via onze website of socials.