Banner93

Calculator / Engineer E

Al onze projecten starten bij jou!
Onze projecten – jouw uitdaging | techniek met een missie

Calculator / Engineer E

Als Calculator/ Engineer elektrotechniek ben je vanaf begin betrokken bij de voorbereiding van een offerte. Vanuit een bestek of programma van eisen beoordeel je de techniek en breng je de kosten nauwkeurig in beeld. In nauwe afstemming met de directie maak je een prognose van de werkzaamheden en werk je technische vraagstukken uit tot een ontwerp en uiteindelijk een definitieve offerte. 

Functievereisten

Opleiding MBO elektrotechniek  of vergelijkbaar.
Bij voorkeur ervaring als calculator in de utiliteitsbouw of vergelijkbaar (of de ambitie hier naartoe te groeien)
Je hebt goed beeld op de marktontwikkelingen en kennis van materialen. 

Competenties

- Plannen en organiseren
- Detailgericht
- Financieel inzicht
- Zelfstandig werken
- Enthousiaste persoonlijkheid met een resultaatgerichte instelling
- Goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden in de Nederlandse taal

Wat ga je doen?

Je draagt zorg voor de engineering en begroting van elektrotechnische installaties. Je kan onze klanten aangenaam verrassen en zet de wensen van de klant om naar een (kosten) technisch interessant advies. Je staat stevig in je schoenen en weet je keuzes te beargumenteren. Cruciaal in deze functie is goed communiceren en continu afstemmen om tot de juiste output te komen.

De werkzaamheden bestaan uit:
- Je bestudeert het bestek en tekeningen of programma van eisen en weet daarvan een overzicht maken van uit te voeren werkzaamheden
- Je stelt de calculaties op voor de te verrichten werkzaamheden
- Werkt meer-/ minderwerk calculaties uit
- Maakt berekeningen met betrekking tot installaties
- Vervaardigt schetsen en principetekeningen
- Stelt de specificaties op voor de installatie en de te gebruiken componenten
- Toetst of nieuwe ontwerpen voldoen aan het bestek, regelgeving en keuringseisen

Wij bieden:
Een afwisselende en uitdagende baan binnen een stabiele en groeiende organisatie. Onze elektra afdeling is een leuk enthousiast team! Wij zijn informeel georganiseerd, Alferink kenmerkt zich als een familiebedrijf met nuchtere en loyale vakmensen. Je krijgt de gelegenheid op basis van wederzijds vertrouwen invulling te geven aan deze functie. Wij bieden je alle mogelijkheden om te werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling door middel van opleidingen. Doorgroei is mogelijk en afhankelijk van ambitie en inzet. De arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de functie en werkervaring.
Jouw werkplek is recent geheel vernieuwd en voldoet aan alle ergonomische eisen. Een sta/zit bureau met dubbele beeldschermen en een ergonomische bureaustoel staat voor nu voor jou klaar! 

Ben jij de juiste persoon of ben je nieuwsgierig geworden naar het werken bij Alferink? 
Laat ons dat weten, we plannen een afspraak om samen jouw wensen te bespreken en/ of we maken de afspraak om een dag met een van onze collega's mee te lopen zodat je een goede indruk van de werkzaamheden krijgt. Neem contact met ons op middels een bericht via P&O@alferink.nl

 

Afbeelding: Calculator-EngineerE