banner59

Engineer / Modelleur

Ben jij er ook zo één?
Zo’n creatieve geest, de technisch denker en eigenaar van het 3D-model van waaruit alle partijen enthousiast kunnen starten aan een project!
Dan hoor je bij ons.

Waarom deze functie

Wij zoeken altijd mensen die onze projecten vanaf de start in goede banen kan leiden. Want vanaf het begin verzamel je alle wensen, gegevens en informatie die nodig is om een goed ontwerp te maken. Een ontwerp en model waar iedereen mee kan werken en welke de opdrachtgever tevredenstelt. Dat is namelijk iets wat we heel graag doen! Als jij daaraan bij kan dragen, dan heur je d’r bie!

Waarom hoor je dan bij ons?

Je werkt namelijk graag in een team (vanzelfsprekend 😉). Maar jij weet jezelf ook op de kaart te zetten binnen een team door te doen waar je super goed in bent; jouw technische kennis inzetten en toepassen in het 3D-model. En hier enthousiast over vertellen tijdens elk moment waarop het maar kan.

Je snapt wat gebruikers nodig hebben en wat de opdrachtgever wil. Dat scherpe oog voor detail zet je in voor complete ontwerpen en tekeningen. ’s Ochtends sta jij op om vol trots tekeningen aan te aanpassen of samen met de klant een nieuw idee uit te werken.

Dat de wereld snel veranderd hoeven we jou niet te vertellen. Jij gaat hier namelijk feilloos in mee. Want de technische ontwikkeling houdt jou scherp en jij wil deze kennis graag overbrengen naar ons. Jij vertelt ons wat belangrijk is!

Welke werkzaamheden liggen er voor je klaar

Om je een indruk te geven van de dagelijkse taken zijn;

-    je ontwerpt samen met projectleider technische installaties;
-    je werkt definitief ontwerp uit, zorgt voor werktekeningen;
-    je kan ontwerpkeuzes motiveren en onderbouwen op basis van functionele eisen;
-    je dimensioneert installaties
-    je lost clashes actief op en neemt zo nodig deel aan clash controls meetings
-    je documenteert werkzaamheden zorgvuldig
-    je toetst modellen op kwaliteit, toepasbaarheid en haalbaarheid
-    je controleert en past tekeningen toe van derden

Wat krijg je van ons?

Vanzelfsprekend krijg je bij ons passende arbeidsvoorwaarden. Jouw werkplek is ruim en ergonomisch op maat in te stellen. Wij horen dat het anderen opvalt dat er bij ons op kantoor rust heerst, geen hecktiek maar een prettige ontspannen sfeer. Daarnaast zul je merken dat je snel wordt opgenomen in het team en dat het niet alleen werken is, maar ook genoeg ruimte voor plezier. Met enige regelmaat kun je ons vinden op een vrijmibo, bbq of personeelsuitje. Om toch het lijf fit te houden doen wij een bijdrage in de kosten voor jouw sportclub. Mocht je zelf mooie toevoegingen hebben, want jij bent desnoods de specialist, dan horen we die graag!

Hoe kom je bij ons terecht? En ook bij ons horen?

Zelfstandig werken en toch een hele belangrijke bijdrage leveren aan ons team? Dan kan je op welke manier dan ook contact met ons op nemen. Bijvoorbeeld door te mailen naar: P&O@alferink.nl, een appje naar ons of via de chat op onze website of socials. Tot snel!