banner119

HBO ICT afstudeeropdracht

Ben jij er ook zo een?
Die enthousiast wordt van het herstructureren van IT-architectuur?
Die wil onderzoeken wat de beste Cloud based oplossing voor ons is?
Dan hoor je bij ons!

Ontwerp jouw eigen afstudeeropdracht met een duidelijk doel.
Bij jouw opdracht ga je de IT-Architectuur van ons bedrijf analyseren en geef je advies over de inrichting hiervan zodat de continuïteit van Alferink Installatietechniek geborgd blijft. 

Dit ga je leren!
Alferink Installatietechniek is volop bezig met het herstructureren van haar IT-Architectuur. Hiermee gaan we steeds meer Cloud based werken.
Hierbij moet alle benodigde software, hardware en tussenliggende verbindingen gelegd worden en vanuit je kennis en kunde ga je ons tijdens jouw afstudeerstage hierbij helpen.

Jij krijgt de kans om tijdens jouw afstudeerstage met deze bedrijfsstrategie aan de slag te gaan. Hierin komen de volgende zaken aan bod:

  • In kaart brengen van de huidige IT-structuur en de koppeling met huidige bedrijfsprocessen.
  • Onderzoeken en oplossingen aandragen over het  Cloud based werken.
  • Onderwerpen die daar bij aan bod komen:
    - Keuzes in software
    - Realistische stappen in techniek en investering
    - Back up & Security.

Wie ben jij?
Jij bent iemand die met jouw IT/sociale skills ons kan helpen in deze transitie naar het Cloud based werken. Wij willen graag een collega die gewend is zelfstandig te werken, initiatief toont en actief meedenkt in ons bedrijfsbelang, daarnaast uiteraard een gezellige collega waarmee we prettig kunnen samenwerken. 

Wie zijn wij?
Wij zijn een allround installatiebedrijf, gevestigd in Groenlo. Alferink is een familiebedrijf waarbij naast het leveren van kwalitatief goed werk, plezier in je werk ook hoog in het vaandel staat. Wij werken met korte lijnen, zijn nuchter en hebben een fijne club van loyale vakmensen in huis. 
Voor meer informatie nodigen wij jou uit om onze website verder te bekijken. Benieuwd wat er recent bij ons speelt? Check onze socials:
https://www.facebook.com/Alferinkinstallatietechniek
https://nl.linkedin.com/company/alferink-installatietechniek
https://www.instagram.com/alferink_installatietechniek/

Het doel van jouw afstudeeropdracht:
Het doel is om potentiële kansen op het gebied van IT in kaart te brengen en op basis hiervan een onderbouwd advies te geven over de toekomstige IT architectuur van Alferink waarbij je een implementatie plan aanlevert. Vanzelfsprekend krijg je binnen ons bedrijf de vrijheid en ruimte om te onderzoeken wat de beste manier is en uiteraard bieden we de juiste professionele begeleiding en ondersteuning tijdens je afstudeerstage om het voor alle partijen tot een succes te maken. 

Spreekt deze afstudeeropdracht jouw aan? 
Laat ons dat weten, dan plannen we een afspraak om elkaar te spreken! Je kunt ons bereiken middels een mailtje naar P&O@alferink.nl, bellen naar 0544-476200 en dan kun je vragen naar Dunya óf een appje of chat via onze website of socials.