banner54

Onderhoudsmonteur

"Als oplossend gericht werken in je genen zit"
Service en Onderhoud – jouw uitdaging | techniek met een missie

Wij zoeken collega’s voor onze afdeling Service en Onderhoud, die enthousiast worden van een dynamische werkomgeving. Op de afdeling Service en Onderhoud  sta je dagelijks klaar voor onze klanten en verlaat je een tevreden klant.

Als onderhoudsmonteur ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden aan E en W installaties zowel preventief als periodiek onderhoud. Je gaat samen met een collega op pad en als jullie klaar zijn dan is het onderhoud bij onze klant weer perfect voor elkaar. Je bent communicatief vaardig en voert gesprekken met opdrachtgevers en draagt verbetervoorstellen aan.

Wij zoeken medewerkers die blij worden als het lukt. Oplossingsgericht werken zit gewoon in je genen. Je vindt het prettig om zelfstandig te werken op verschillende locaties en techniek is je passie. Heb je een achtergrond in de techniek? MBO-WTB of vergelijkbaar? 
In ons familiebedrijf bieden we mogelijkheden om je door te ontwikkelen en kiezen ervoor proactief cursussen aan te bieden zodat kennis altijd optimaal aanwezig is in onze organisatie.

Kennismaken met Alferink? Reageer dan per mail naar P&O@alferink.nl

Afbeelding: Vacature-onderhoudsmonteur