banner43

Projectleider W

Wil jij niet de hele dag op kantoor door brengen en naast techniek dagelijks bezig zijn met organiseren? Vind je een team waar je samen prettig maar vooral professioneel je werk kan doen net zo belangrijk als wij? Lees dan snel verder!

Wij hebben een afwisselende, uitdagende en zelfstandige baan binnen een stabiel en groeiende organisatie. Gewoon informeel georganiseerd en een ‘echt’ familiebedrijf. Andere collega’s geven aan dat het loon goed is, een bijdrage krijgen voor sporten, de lijntjes kort zijn en dat ze het prettig vinden dat we mooie werken maken en ze daar hun creativiteit in kwijt kunnen.

Wij zoeken iemand die ons kan ondersteunen bij dit alles, wij zijn op zoek naar een:

‘Projectleider W’

Maar wat ga ik dan doen?

Waarschijnlijk weet jij na enkele jaren ervaring en een opleiding werktuigbouwkunde (of vergelijkbaar) dondersgoed wat je als projectleider allemaal moet aansturen, coördineren en organiseren. Je zorgt in ieder geval voor een goede afstemming op onze projecten, begeleidt monteurs op de bouw en bewaakt de kwaliteit en levert projecten op. De rest van de werkzaamheden mag je naar eigen inzicht en wensen indelen!

Als je een beetje communicatief vaardig bent, in oplossingen denkt, detailgericht bent, etc, etc. Dan pas je volgens ons prima binnen Alferink Installatietechniek. Want met dat soort eigenschappen kan je de begroting van een project bewaken, her en der bijsturen en een goed aanspreekpunt zijn voor alle betrokken partijen.

Wij zorgen er in ieder geval voor dat jouw dag geen dag hetzelfde is. Of het nu gaat om het realiseren van gebouw gebonden installaties, zorgt voor een ontwerp of toeziet op een correcte uitvoering, reken maar dat dit allemaal door elkaar gaat plaatsvinden.

Al een beeld gekregen?

We snappen dat deze functie en mooie kans voor ontwikkeling ook nog vragen oproept en daarom plannen we graag een momentje om samen een kop (Achterhoekse) koffie te drinken. En als je daarna denkt dat het iets voor je is, mag je ook altijd een dag meekijken, we zijn erg trots op onze mooie projecten.

Jij blij, wij blij!

Het allerbelangrijkste vinden wij dat je happy bent met je werk en dat kan natuurlijk niet altijd en elk moment van de dag maar je moet je op je plek voelen binnen ons team want je bent er tenslotte vele uren van je week. Die glimlach moet op jouw gezicht komen, want hij staat je goed ;-)

Lijkt het nou bij je te passen, dan vooral niet twijfelen maar gewoon doen! Je kan bellen, appen of mailen (P&O@alferink.nl)
PS Wij hebben op de parkeerplaats al een plekje voor jou vrijgehouden ;-)

Afbeelding: Projectleider