banner46

Servicemonteurs

"Als oplossen van technische storingen jouw passie is"
Service en Onderhoud – jouw uitdaging | techniek met een missie

Wij zoeken collega’s voor onze afdeling Service en Onderhoud die enthousiast worden van een dynamische omgeving en zelfstandig willen werken. Op de afdeling Service en Onderhoud sta je dagelijks klaar voor onze klanten en verlaat je een tevreden klant.

Als Servicemonteur (E) ben je verantwoordelijk voor het installeren, onderhouden, aanpassen, repareren en in bedrijfstellen van elektrotechnische installaties, beveiligingsinstallaties en brandmeldinstallaties. Denk hierbij aan inbraaksystemen, toegangscontrole en camerasystemen. Eveneens draai je mee in de storingsdiensten (1 x per 8-10 weken). Het werken met werktuigbouwkundige installaties is je niet vreemd. Je bent in bezit van een MBO - E diploma of gelijkwaardig. Bij voorkeur ben je in het bezit van een diploma onderhoudsdeskundige / installatiedeskundige brandmeldinstallaties.  Het klant - en oplossingsgericht werken zit in je natuur.

Als Servicemonteur (W) ben je verantwoordelijk voor het onderhouden, repareren en verhelpen van storingen aan werktuigbouwkundige installaties. Je werkt voornamelijk aan gebouw-gebonden installaties; denk hierbij aan scholen, verzorgingstehuizen, kantoren enz. Je draait mee in de storingsdiensten (1 x per 8-10 weken). Jij hebt een diploma MBO – WTB of vergelijkbaar en beschikt over een brede technische kennis.

Als Servicemonteur (Kleine Werken) word je voornamelijk ingezet op kleine projecten. Verbouwingen, het aanleggen en/ of uitbreiden van kleine installaties en een gezonde dosis creativiteit zijn je niet vreemd. Om die reden beschik je over een brede vakkennis en ken je de kneepjes van het vak. Minimaal beschik je over een MBO diploma WTB of vergelijkbaar en heb je enkele jaren ervaring in het vak. Het betreft een zelfstandige functie in een klein team, waarin je het project samen met de werkvoorbereider tot een mooi resultaat brengt. Daarnaast lever je een bijdrage aan de voorkomende werkzaamheden op onze afdeling Service en Onderhoud.

Past een van bovenstaande functies bij jouw ambitie? Wil jij zelfstandig werken en onderdeel uitmaken van een betrouwbaar en loyaal team? Zorg dan dat we je gegevens ontvangen en kennis kunnen maken!

Reageer dan per mail naar P&O@alferink.nl

Afbeelding: Servicemonteurfoto