Banner114

Traineeship Regeltechnicus

Ben jij er ook zo een?
Die er helemaal voor wil gaan als regeltechnicus?
En die graag ruimte heeft om zicht te ontwikkelen?
Dan hoor je bij ons!


In dit traineeship heb je de mogelijkheid in een periode van 2 jaar een leer- werktraject te volgen waarin we je ontwikkelen tot regeltechnicus. Middels uitdagende projecten in onze organisatie, kom je in aanraking met alle facetten van het vak regeltechniek.

Wie ben jij?
Een ambitieuze techneut die bij voorkeur in de dagelijkse praktijk leert. Je beschikt over een technische vooropleiding in de installatietechniek (minimaal MBO niveau 4). Bij voorkeur heb je stage/werkervaring in het vak regeltechniek. Je wil je graag ontwikkelen en het vak verkennen.  Je bent nauwkeurig en je bent gewend initiatief te nemen. 

Wat doe je als regeltechnicus?
In deze functie houd je je bezig met het ontwerp, de software en het inbedrijfstellen van gebouw gebonden installaties in een pand.

Wij bieden:
Een afwisselende en uitdagende leeromgeving binnen een stabiel en groeiende organisatie.  Alferink kenmerkt zich als een informeel familiebedrijf met nuchtere en loyale vakmensen. Tijdens het traineeship heb je de gelegenheid je tot een professional te ontwikkelen. Wij besteden specifieke aandacht aan het ontwikkelen van je persoonlijke vaardigheden en je beroepshouding door middel van coaching en training. De arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de functie en werkervaring.
 

Spreekt dit traineeship je aan of ben je nieuwsgierig geworden naar het werken bij Alferink? 
Laat ons dat weten, dan plannen we een afspraak om elkaar te spreken met de mogelijkheid om een dag mee te lopen zodat je een goede indruk van de functie en ons bedrijf krijgt organisatie krijgt.

Neem contact met ons op! werkenbij@Alferink.nl