banner59

Werkvoorbereider / Modelleur W

Vanaf ontwerpfase betrokken zijn bij onze projecten?
Onze projecten – jouw uitdaging | techniek met een missie

In deze functie ben je nauw betrokken bij een projectteam en verantwoordelijk voor het ontwerp. Dit ontwerp werk je uit in een Revit model dat dient als basis voor het project. Je bent in staat om je ontwerpkeuzes te motiveren en onderbouwen op basis van functionele eisen richting het projectteam. Eveneens communiceer je in de ontwerpfase met de andere bouwpartners om samen optimaal invulling te geven aan de wensen van onze opdrachtgevers. Vervolgens ontwikkel je met het team een definitief ontwerp.  
Je blijft tijdens het project intensief betrokken en faciliteert onze leidinggevende monteurs optimaal met de planning, begeleiding en voorbereiding van het project. Je taken betreffen het maken van de berekeningen voor installaties, het verzorgen van de planning en bestelling van de materialen. Je hebt veel afstemming met de projectleider en de monteurs omtrent de voortgang van het project. Kortom een veelzijdige functie binnen een enthousiast team van vakmensen.

We zoeken een collega waarbij het technisch tekenen in het bloed zit (AutoCad/ StabiCAd en Revit). Indien je nog niet beschikt over deze vaardigheden is er de mogelijkheid intern te worden opgeleid.  Je vindt het leuk om bezig te zijn met de techniek en bent graag op de hoogte van de nieuwe technieken en mogelijkheden.
Je beschikt over een MBO/HBO niveau en technische WTB kennis door opleiding en/of door ervaring verkregen. Je communiceert makkelijk en schakelt eenvoudig tussen de diverse werkzaamheden. Je werkt nauwkeurig en bent resultaatgericht ingesteld.

In ons familiebedrijf bieden we mogelijkheden om je door te ontwikkelen en kiezen ervoor proactief cursussen aan te bieden zodat kennis altijd optimaal aanwezig is in onze organisatie.

Wil jij kennis maken en beoordelen of Alferink en deze functie bij jou past? Laat het ons weten en stuur een mail naar P&O@alferink.nl!

Afbeelding: Werkvoorbereider-_-Modelleur