Banner100

Werkvoorbereider Service

Ben jij de spin in het web voor onze service afdeling?
Onze projecten – jouw uitdaging | techniek met een missie

Als werkvoorbereider service weet je als geen ander prioriteiten te stellen. Jouw taak is de klantvraag goed te vertalen naar een project en het project van begin tot einde te begeleiden met als resultaat een tevreden klant.

Functievereisten

Je hebt minimaal MBO niveau 4 afgerond en beschikt over relevante kennis van het installatievak. Je beschikt bij voorkeur over aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie.

Competenties

Je bent initiatiefrijk, oplossingsgericht en bovenal beschik je over technisch inzicht. Je communiceert eenvoudig op verschillende niveaus. Je vindt het een uitdaging verbeteringen door te voeren.

Wat ga je doen?

De werkvoorbereider heeft contact met de klant en beoordeelt de opdracht. Deze beoordeling vindt op technisch vlak plaats en eveneens kun je een juiste inschatting maken van de benodigde uren en omvang van het project. Je draagt zorg voor de offerte, inkoop, planning en coördinatie van alle werkzaamheden ten behoeve van het realiseren van opdracht van de klant.

Communicatie en afstemming met partijen over de voortgang is hierbij van groot belang. Je geeft daarnaast technische ondersteuning aan klanten en monteurs. In deze functie ben je onderdeel van een serviceorganisatie en dus vind je het leuk om in de hectiek van de dag mee te bewegen en de voorkomende taken op te pakken. Denk hierbij aan het opstellen van offertes, het ondersteunen bij storingen etc.

Wij bieden:
Een afwisselende en uitdagende baan in een enthousiast team, binnen een stabiele en groeiende organisatie. Wij zijn informeel georganiseerd, Alferink kenmerkt zich als een familiebedrijf met nuchtere en loyale vakmensen. Je krijgt de gelegenheid op basis van wederzijds vertrouwen invulling te geven aan deze functie. Wij bieden je alle mogelijkheden om te werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling door middel van opleidingen. Doorgroei is mogelijk en afhankelijk van ambitie en inzet. De arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de functie en werkervaring.

Ben jij de juiste persoon of ben je nieuwsgierig geworden naar het werken bij Alferink? 
Laat ons dat weten, we plannen een afspraak om samen jouw wensen te bespreken en/of we maken de afspraak om een dag mee te lopen zodat je een goede indruk van de werkzaamheden krijgt. Neem contact met ons op middels een bericht via P&O@alferink.nl

 

Afbeelding: Werkvoorbereider-Service